top of page

Sònia Guimerà

Sobre la meva formació i experiència

73242836_10221205338391339_2396017857637908480_n.jpg

Sóc actriu, cantant, professora i Directora d'123accioStCugat.


Graduada en Teatre Musical a l'Escola Memory de Barcelona i Màster de l'Actor  Cinematogràfic a El Timbal.

Amplio la meva formació amb cursos d'interpretació davant la càmera durant 8 anys amb grans mestres i professionals del sector audiovisual i teatral com: Esteve Rovira, Pep Armengol, Lluïsa Castell, Miquel Sitjar, Ramon Godino, Joan Frank Charansonnet, Sergi Cervera, Jordi Cadellans, Tamzin Towsend, Óscar Aibar, Fernando Trullols, Jesús Font, Kelly Hunter i Judith Colell, entre d'altres.

A càmera he interpretat la Mercè Sorrives, la mare de la família del llargmetratge "Terra de Telers" dirigida per Joan Frank Charansonnet, amb participació de TV3, Premi Oriana a "Millor Pel.lícula", Finalista Secció Oficial FIC-CAT XIII Ed.2021; també vaig ser la dona del poeta Joan Alavedra, Montserrat Moner a “Un poema a l’exili”, documental ficcionat d’El Pessebre d’en Pau Casals dirigit per Alba Gómez, guardonat com: Millor Documental 7a ed. del Memorimage Reus i Premi del públic millor documental 34a edició del Cambridge Film Festival. També a: “Passolini a Bcn” documental d’Hilari M. Pellicé, “La Riera” de TV3, els curtmetratges: "Encuentros y Desencuentros" i "La Cadena" Dir. Miquel Sitjar, "60 segons" de JR Armadàs, “Anónimos” de Joaquim Bundó sota la Dir. d’Esteve Rovira, “Coming Out” de l’ESCAC dirigit per Albert Guimerà i “Un somni”, guió i direc. de Sergi Subirá.


He actuat en els espectacles: "Limbo" a la Sala Versus Glòries, "Poliamor" a MicroTeatre Bcn, "Sota Teràpia" al Teatre Almería, "Tribut a Cohen", "Carvalho contra Vázquez Montalbán", Musical "Nevares" al Festival Grec de Bcn, "Cançó d'Amor i de Guerra" i "La Tabernera del Puerto" amb la Cia + Sarsuela; "Evita", "Cabaret Burlesque" i de "Broadway al Paral.lel" amb la Cia El 3er Timbre, Tragicomèdia Musical “Pedra i Sang” i “Lectures a la Fresca”, amb la Cia "Amics de Pedra i Sang" que va rebre el Premi Ciutat de Sant Cugat. 

Tinc experiència durant 10 anys com a professora d'Interpretació de Teatre, Interpretació a Càmera i 

d'Acting in English a diferents escoles.


https://lafarandulactores.com/actor/sonia-guimera/

https://www.youtube.com/watch?v=mdYtAHPIDas&t=5s

https://www.aadpc.cat/sonia-guimera/

https://www.instagram.com/soniaguimera/

Experiència: Vida estudiantil
bottom of page